2014. május 20., kedd

"Mókuska, Mókuska..."


Ez nem más mint egy dalnak az idézete. Az uncsiknak énekeltük és néztük Youtube-on hogy hogyan is kell elmutogatni a dalt. Annyira okosak, hogy ha hallani akarják már mutatják belőle a részleteket. Alig várom hogy együtt mutathassuk, majd mi a saját kis törpénknek.

De egyelőre ez is megteszi, nagyon kis komiszok az uncsitörpök. Dávid és Lia olyan gyorsan nő és fejlődik. Így hogy 1-2 hónaponta látjuk őket mindig szembeötlő a változás.

A napok most nagyon gyorsan telnek. Annyi a teendőnk, hogy nincs is időnk a baán stresszelni. ez a hét is elég zsúfolt lesz,de nem gond legalább röpül.

Most a Nagyinál vannak, akire ráfér a felfirrülés. Az előző hét borzalmas időjárása nagyon megviselte őt, annyira félt, hogy a pincébe menekült. Mindenki defektes a családban, hát ez van.

Már megbarátkoztam az egész szituval, és már nem is félek egyáltalán. Természetessé vált ez az egész, már márként talán nem is tudom elképzelni, az ugye csoda lenne.

A meló is röpül annyi a teendő. Alig érek egyik dolog végére már jöhet is a másik.

Egyetlen baj, hogy az idővel a pénz is fogy a számlánkról. Pedig de jó volna,ha költeni nem lenne időnk. De valahogy ennyi teendőnk között is jut idő.

Kicsit vásárlási kényszerem is van :D. Jó volna pár ruci, csecsebecse, mütyűr....:) Na de fogjuk vissza magunkat.

Hiszen van konyhám már, éljen :) YÁYÁYUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍ. nagyon szép lett, olyan Encis :) Nem egyhangú, kicsit bohókás.
Tehát a házikónk alakul, nagyon szépen. A kertecskémben a héten retekszüret lesz :).
Minden kibújt az esős időtől.Most lehet gazolni. De nem gond, megnyugtat.


MÉG NEM ILYEN DE MAJD ELJÖN ENNEK IS AZ IDEJE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése