2014. július 28., hétfő

Hosszú munkanapok, rövid szabadnapok


Igen, sajnos ez jellemzi mostanában a heteinket. Vhogy otthon repül az idő, míg itt a munkában nagyon lassan telnek a percek.
Próbálok mindent megtervezni fejben, hogy mivel fog eltelni a nap, de nem mindig úgy alakul a dolog.


A hétvégén voltunk a törpöknél, annyira gyorsan nőnek, hogy az már hihetetlen és annyira okosak. A beszéd még nem megy de Lia lassan már elkezd .
MIndent értenek, ismerik az állatokat , meg mutatják könyvben. Táncoltunk velük, bicikliztünk nagyon jó volt nagyon ügyesek, okosak és szépek mindketten.

Későn 9kor indultunk haza, így megint meg kellett bírkóznom a sötétben kocsiban parámmal, nagyon félek a kocsiban. A majrévas recsegett a kezemben. És ezen még az főleg nem segített hogy a forma1 miatt nagy volt a forgalom.
Szerencsére épségben hazaértünk. Útközben beszéltünk a félelmeinkről, persze nekem az a legnagyobb, hogy történik vmi R-rel.
Neki meg az hogy nem tud megfelelő háttért biztosítani az életünkhöz. ÉRthető szerintem mind2ő, de azért elég defektes csapat vagyunk mi így ketten.

Holnap lesz a vizsgálatom, még annyira nem félek, de azért szeretnék már túl lenni rajta. Ma még csinálok egy kis fazonigazítást, hogy tökéletes legyen minden. A jó az hogy munka után még haza tudunk menni, hogy lezuhanyozzak még otthon.

ár napja fotókat vállogatok otthon, nagyon jó visszanézni ennyi évet és nagyon hihetetlen mi hány éve történt és az ember úgy emlékszik rá mintha tegnap lett volna.Repül az idő. Múlnak a hónapok,évek.



És sajnos ami még szembetűnő volt, hogy ragadnak a kilók:(.
Tehát megint elljutottam odáig, hogy muszáj lefogyni legalább 1 ötöst. Szóval diéta, nincsen nasika, fagyika, ropika, későn vacsika és nem nagy adag kaják. Vagy ha igen is az utolsó délben legyen.
Nagyon nehéz lesz.
De tényleg ha az ember évente csak 2 kilóval több akkor is a végére az nagy túlsúly lesz.

Tehát fogyó és próbálok beiktatni edzést is közé. Remélem lesz látszatja.ehhez be kell szereznem egy tükröt, jó lenne ha látnám az eredményt.

Próbáltam keresni olyan testet, amit példaként tudok felhozni persze hogy mocskos pórnó vagy izléstelen fotók jöttek ki. Maj ha jobban ráérek.

MOst irány a munka újra, aztán délután még be is kell vásárolnom, meg ruhákat elpakolni, ágyneműhuzatot mosni. Csupa jó dolog. :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése