2014. április 26., szombat

Az évfordulónk

Miután minden jól alakult a klinikán, kezdődhetett is a további izgalmam a titkos évfordulós kiruccanásunk miatt.
Csütörtökön fél 4-től, csak nézegettem az órát, hogy mikor indulunk már a titkos helyre....
Aztán fél 6 körül elindultunk, mentünk, mentünk, lassan zárult a kör, ez nem győr felé, se nem Szeged, Pécs, Zalakaros......felé, aztán Miskolcon álltunk meg végül egy ismerős hely előtt.
Sárga Csikó, ajánlani nem ajánlom, ha csak nem 18 vagy (mint ahogy mi is voltunk) és arra vágysz, hogy eltöltsd végre azt a bizonyos első estét a pasival akibe úgy belezúgtál és már mindegy hogy hol mert annyira....
Tehát erre a helyre tértünk vissza ahol kezdődött a mi történetünk, nagyon romantikus szerintem, most is sírni támad kedvem
 
Perzse az az éjszaka mégsem az az éjszaka volt hogy végre mi ketten, de az épület és szobák állapotát elnézve most már értem, hogy miért. :)
Tehát itt töltöttük az első mókás éjszakánkat, félve a fertőzésektől :D, régen nem tűnt ez ilyen lepukkantnak
Később eldöntöttük, hogy másnap Nyíregyházára megyünk, R. gyorsan lefoglalta a kiválasztott szállást és elaludtunk. Reggel gyorsan elkészültünk, ezen a helyen még a reggelit sem tudtuk volna félelelm nélkül lenyelni, szóval bementünk a mi kedves Egyetemvárosunkba, reggeliztünk, sétáltunk és megálltunk a az életünk fontos pillanatainál. Annyira jó volt ;).
 

Aztán nehéz szívvel indultunk tovább, 2 órán belül már Nyíregyházán is voltunk a Nyilas fogadó szobájában. Ez a hely kárpótolt mindenért, a stilus egyedi és családi, nagyon kellemes volt.
 
Átöltöztünk, ugyan fáradtak voltunk, de R. meggyőzött hogy menjünk az állatparkba. Aztán ott hihetetlen mennyi állat volt, láttunk fókashowt, kengurut, elefántot, pingvint..... Óriási.
 
Estére értünk vissza én az állandó izgatottságtól nem voltam még éhes, de R. igen így lementünk vacsizni.. Sajnos a kajcsival mellényúltam, aki nem ínyenc az ne rendeljen kacsaragut gyümölcsökkel és káposztás kockával.
Aztán indultunk a wellness részlegbe, ahol szaunáztunk, jakuzzisztunk, voltunk só és szénaszobában, szerettem nagyon.
Szomjasak voltunk így ezután még visszamentünk az étterembe egy kis nasiért és a már megszokott mohitóért.
Aztán fel a szobába és elvágták nálam a fonalat...
Reggel ébredtünk, zuhiztunk, huncutkodtunk... és reggeli után elhagytuk a szállásunkat :(
Most itthon vagyunk fekszem a szeretett matracomon és hihetetlen hogy ennyi minden történt pár nap alatt.
A szerelem nem változott ennyi év alatt se, soha nem döntenék máshogy, ugyanarra az egyetemre mennék, és ugyanabba a fiúba lennék szerelmes, minden úgy jó ahogy van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése